Miljøvurderingsdag

Miljøvurderingsdag

Miljøvurderingsdag

Vi ser frem til snart at byde velkommen til Miljøvurderingsdag 2018. Her på siden finder du programmer og via linket til højre kan du tilmelde dig.

Praktiske informationer

Tid og sted


Aalborg

Miljøvurderingsdag: 22. august i Nordkraft, Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg. Lokalet hedder 4.3.02 og ligger på niveau 4 til højre når man kommer op ad den store trappe i keddelhallen.

Der er ca 15-20 minutters gang fra Aalborg Busterminal/ Banegård. 

transport

Bus fra Banegården

I skal stå af ved Nordkraft/Østerbro Aalborg og transporttid er små 20 min i alt

Nr 11 mod Skallerupvej

Alternativt kan I tage bus til Nytorv og gå det sidste stykke.

Nr 2 mod væddeløbsbanen

parkering

Der er parkeringskæder ved Musikkens Hus i Aalborg, så vi anbefaler, at man parkerer der. Kort

København

Miljøvurderingsdag: den 29. august på Frederiks Kaj 12 i lokale 0.06 i bygning B, 2450 København SV. Registrering og morgenmad fra 8.30-9.00

Transport

AAU København ligger i Københavns sydhavn. Følg dette link til kørselsvejledning og parkeringsmuligheder. I skal besøge Frederiks Kaj 12

Pris

Deltagelse: kr. 852kr + moms

Gratis for oplægsholdere

Betaling foregår via betalingskort ved tilmelding, og der vil under betalingsforløbet blive tillagt moms på ovenstående pris. Momsen kan efterfølgende løftes af, og I modtager en kvittering til brug ved evt tilbageførsel af udlæg.

Deltagergebyr er inklusive materialer og forplejning.

Link til præsentationer

Følg os på de sociale medier for nyheder og billeder

 

 

Tilmelding og betaling

Her kan du tilmelde dig dette års Miljøvurderingsdag. DCEA bruger i år et nyt konferencehåndteringssystem, så betaling sker med betalingskort som en del af jeres tilmelding. I vil modtage en kvittering som bekræftelse på jeres tilmelding og betaling, og denne kan efterfølgende gælde som dokumentation på eventuelle udlæg. Vær opmærksom på, at de oplyste priser under betalingsforløbet er incl moms. Sidste frist for at tilmelde sig er 15. august for Aalborg og 22. august for København, og I kan ændre jeres tilmelding frem til 15. august og 22. august.

 

Tilmeld