Institut for Planlægning

Miljøvurderingsdag

Miljøvurderingsdag

Miljøvurderingsdag

.

Miljøvurderingsdag er en årligt tilbagevendende konference som arrangeres af Det Danske Center for Miljøvurdering. 

Alle spørgsmål er velkomne, du kan kontakte teamet bag Miljøvurderingsdag på info-dcea@plan.aau.dk eller Lektor Sanne Vammen Larsen på +4599403653

Miljøvurderingsdag 2022

 • +

  Om dagen

  Miljøvurderingsdag er en årligt tilbagevendende konference som arrangeres af Det Danske Center for Miljøvurdering. Konferencen fokuserer primært på miljøvurdering af planer, programmer og projekter samt alle de forskellige aspekter af planlægning og miljø som relaterer sig hertil. På konferencen mødes praktikere inden for miljøvurdering for at netværke, udveksle erfaringer og blive opdateret på den nyeste viden. Vi ser frem til at byde jer velkommen til Miljøvurderingsdag!

  Her på siden finder du informationer om den næste kommende Miljøvurderingsdag, samt oplæg fra de foregående konferencer.

  PROGRAM KØBENHAVN

   

  PROGRAM AALBORG

 • +

  Boglancering

  I forbindelse med Miljøvurderingsdag lancerer DCEA den nye bog Miljøvurdering og bæredygtig forandring – En syntese af 20 års dansk forskning, som en gruppe af DCEAs forskere står bag. Bogen beskrives blandt andet således:

  Denne bog handler om forskningen inden for miljøvurdering, som med sit sigte på miljøbeskyttelse, bæredygtig udvikling og offentlighedens deltagelse er det helt centralt samfundsmæssigt beslutningsstøtteværktøj. Bogen er henvendt til alle, der arbejder med miljøvurdering i praksis, forsker i miljøvurdering. samt enhver anden, der er interesseret eller involveret i diskussionen omkring, hvordan miljøhensyn opnår indflydelse i vigtige beslutningsprocesser.

  Miljøvurdering og bæredygtig forandring vil kunne tilkøbes i forbindelse med tilmelding og desuden være til salg på konferencedagen. I forbindelse med Miljøvurderingsdag sælges bogen til en specialpris på 139kr inkl. moms (normal udsalgspris 199kr. inkl. moms)

  Køb bogen

 • +

  Kursus: Miljøvurdering for begyndere

  I år udbydes der i forbindelse med Miljøvurderingsdag et heldagskursus i miljøvurdering for begyndere i både Aalborg og København. Kurset vil fokusere på idéerne bag og brugen af miljøvurdering på både plan- og projektniveau. Kursets sigte er at give basal forståelse for miljøvurderingsværktøjet, både i relation til myndighedsbehandling og rådgivning. Kurset afholdes kl. 10-15.30 den 24. august 2022 i København og 29. august 2022 i Aalborg. Se mere information i kursusbeskrivelsen her.

 • +

  Kontakt

  Alle spørgsmål er velkomne, du kan kontakte teamet bag Miljøvurderingsdag på info-dcea@plan.aau.dk eller Lektor Sanne Vammen Larsen på +4599403653

 • +

  Tid og sted

  KØBENHAVN

  Tid: 25. august 2022. Registrering og morgenkaffe starter kl. 8.30 og programmet starter kl. 9.00

  Sted: AAU København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

   

  AALBORG

  Tid: 30. august 2022. Registrering og morgenkaffe starter kl. 8.30 og programmet starter kl. 9.00

  Sted: CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg.

 • +

  Transport

  Aalborg

  For transport til CREATE i Aalborg, se dette link[SVL1] . Der er parkeringskæder ved Musikkens Hus i Aalborg lige ved siden af CREATE, se kort på dette link

  København

  For transport til og parkering ved AAU København, se dette link.

   

Følg os på LinkedIn for nyheder og billeder

 

 

Emner for dette års Miljøvurderingsdag

Kursus for begyndere

Miljøvurdering fra A-Å - for dig der er ny i miljøvurdering eller miljøkonsekvensvurdering (VVM).

læs mere her